Intergarde beveiliging
 

Intergarde beveiligt gerenoveerd Missiehuis Cadier en Keer

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de renovatie van het Missiehuis in Cadier en Keer en de nieuwbouw van het bijbehorende woonzorgcentrum De Keerderberg. Intergarde heeft zorg gedragen voor een erkende brandmeldinstallatie inclusief personenoproepsysteem.

 Al sinds 1975 is er in het Missiehuis een woon-zorgcentrum gevestigd. Dit was in eerste instantie voor de opname en de verzorging van de “SMA-paters” (SMA staat voor Sociëteit voor Afrikaanse Missiën) en later ook voor andere religieuzen. Het kreeg destijds de naam kloosterverzorgingshuis. In 1993 is het woon-zorgcentrum verbouwd en aan de toenmalige eisen aangepast. Sinds een jaar of tien is het ook voor niet-religieuzen mogelijk om in De Keerderberg te wonen en verzorgd te worden.

De Keerderberg is een kleinschalig wooncomplex waar ongeveer 30 bewoners met en naast de paters kunnen wonen. In totaal zijn er ongeveer 45 appartementen in het Missiehuis. Intergarde heeft voor het complex zorg gedragen voor een erkende brandmeldinstallatie. Omdat de mogelijkheid bestaat dat sommige personen in het missiehuis niet zelfredzaam zijn is er daarnaast een personenoproepsysteem geïnstalleerd. Door het oproepsysteem worden de aanwezigen niet gealarmeerd door sirenes maar door een personenoproepsysteem, zodat een eventuele ontruiming gestructureerd kan verlopen.

Vestigingen

Intergarde Maastricht

T 043 - 631 0 631
E zuid@intergarde.nl

Referenties
Cases Alweer lege dozen in het magazijn geconstateerd, dit is al de derde keer deze week. Het wordt nu tijd om contact op te nemen...