Intergarde beveiliging
 

Het gemak van een digitaal logboek

Herkent u dit?

  • U heeft een beveiligingslogboek maar dit is onvindbaar
  • Het logboek ligt in de afgesloten kast en de sleutel is met medewerker mee naar huis
  • De tekeningen zijn incompleet Het programma van eisen niet aanwezig
  • Het logboek is niet op afstand in te zien, dus steeds terug naar het pand om het te raadplegen
  • Onvoorziene kosten bij inspecties wegens gebrekkige informatie

Het Digitaal logboek: effeciënt en gebruiksvriendelijk

Het digitale logboek van Intergarde beveiligingstechniek BV, biedt u belangrijke voordelen. Het is een gemakkelijke en efficiënte tool om alle noodzakelijke gegevens van uw brandmeldinstallatie en of noodverlichtingsinstallatie in gebouwen te bewaren, te raadplegen en te updaten. Of u nu een inspectie wilt voorbereiden, documenten wilt raadplegen en/of onderhouds- of beheerstaken wilt uitvoeren.

  • Overal en altijd inzicht in de gegevens
  • Transparantie voor managers
  • Inhoud digitaal is identiek aan papieren logboek
  • Elk armatuur van noodverlichting heeft eigen historie
  • Totaal managementoverzicht van alle werkzaamheden/storingen/reparaties

Snel en efficiënt

Anders dan bij een ‘papieren’ logboek zijn met het digitale logboek van Intergarde alle documenten vanaf elke locatie altijd toegankelijk, door op afstand in te loggen. Door de QR-code op de installatie te scannen krijgt u op locatie ook snel toegang.
Door digitalisatie van documenten wordt de papierstroom in uw organisatie verminderd. Een ander voordeel is dat het logboek één logboekomgeving over alle gebouwen heen vormt. Hierdoor komt alle informatie van de individuele logboeken/gebouwen op 1 plek samen. Ook zijn er digitale checklisten beschikbaar waarmee medewerkers snel en efficiënt de beheerderstaken kunnen uitvoeren,hieraan gekoppeld een actieve plantool om tijdig een reminder te ontvangen via mail met de mededeling wanneer welke taken uitgevoerd dienen te worden.
Kortom, met het digitale logboek van Intergarde krijgt u nog beter inzicht in gebouwbeheersactiviteiten, zodat het beheren van gebouwen tegen lagere kosten en met minder tijd kan plaatsvinden.

Data goed beveiligd

Intergarde garandeert een hoog beveiligingsniveau wat betreft de opslag van data en inbelverbindingen. De gegevens worden opgeslagen in een geaccrediteerd datacenter. Door de data op twee locaties op te slaan (redundantie), is de beschikbaarheid van informatie continu gewaarborgd.

Vestigingen

Intergarde Maastricht

T 043 - 631 0 631
E zuid@intergarde.nl

Referenties
Cases Een middelgrote Limburgse gemeente met 30.000 inwoners wil optimaal bereikbaar zijn voor haar burgers...