Intergarde beveiliging
 

Over Intergarde

Intergarde is al een oude rot in het beveiligingsvak en verzorgt al sinds de jaren ‘70 de meest uiteenlopende beveiligingsoplossingen voor ondernemend Limburg, Brabant en Gelderland. Door onze jarenlange expertise in het beveiligingsvak in combinatie met onze professionele werkwijze hebben wij een vooraanstaande positie aan de top van de beveiligingsbedrijven in Nederland kunnen opbouwen en staan wij in de markt bekend om ons kwaliteitslabel.

Kracht door samenwerking

Intergarde gelooft in kracht door samenwerking. Of het nu gaat om de samenwerking met onze ruim 300 enthousiaste medewerkers, of de samenwerking met ondernemers, politie en werkgeversorganisaties: onze ervaring is dat een optimale samenwerking ook resulteert in een optimale dienstverlening en uiteindelijk in tevreden opdrachtgevers.

Dat is natuurlijk onze drijfveer! Niet voor niets hebben wij in onze filosofie opgenomen dat Intergarde "de verwachtingen van onze opdrachtgevers te allen tijde wil waarmaken, sterker nog: wij willen uw verwachtingen overtreffen!"

Continuïteit en flexibiliteit

Intergarde maakt deel uit van een multinational waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Hannover (D). Het is de oudste beveiligingsorganisatie van Europa en nog altijd zijn de aandelen in handen van de oorspronkelijke families. De groep werkt met afzonderlijke bedrijfsnamen, maar is herkenbaar aan de gezamenlijke voorvoeging: VSU (Vereinigte Sicherheits Unternehmen). Download hier het organogram van de VSU.

Binnen deze groep verzorgt Intergarde de bewakings- en beveiligings-werkzaamheden in (Zuid) Nederland. Wij zijn daarmee de enige binnen de groep die buiten Duitsland acteert en wij hebben de ruimte om de eigen koers en strategie te formuleren. Zo combineren we de flexibiliteit en korte communicatielijnen van onze organisatie met de kracht, ervaring en continuïteit van de gehele groep. Bekijk hier het organogram van Intergarde.

Kwaliteit als zekerheid

Waken over andermans eigendommen is een dankbare taak, maar brengt ook veel verantwoordelijkheid met zich mee. Betrouwbaarheid en slagvaardigheid zijn dan letterlijk sleutelbegrippen. (Haast) vanzelfsprekend beschikt Intergarde over de nodige kwaliteitssystemen en –procedures om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, echter wij realiseren ons dat de kwaliteit met name tot stand wordt gebracht door onze medewerkers. Derhalve willen wij niet onvermeld laten dat we onze naam als kwaliteitslabel met name aan de inzet van onze medewerkers te danken hebben!

U heeft nu beveiligings nodig?
Eerste stap naar uw beveiligingscheck

Vestigingen

Intergarde Maastricht

T 043 - 631 0 631
E zuid@intergarde.nl

Referenties
Cases Door een uitgebreid advies van Intergarde voorkomt u onnodige (gevolg)schade