Intergarde beveiliging
 

Keyholding en alarmopvolging

Keyholding wil in feite zoveel zeggen als 'sleutelbeheer'. Dit houdt in dat Intergarde enerzijds in het bezit is van de (benodigde) sleutels van het object en anderzijds op de hoogte is van de plaatselijke situatie en het betreffende alarmsysteem. Alleen op die manier zijn wij in staat om effectieve alarmopvolging te verzorgen. Daarmee vormt keyholding de basis voor alarmopvolging; zij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Alarmopvolging

Alarmopvolging is een van de kernactiviteiten van Intergarde. Wij zorgen er dus niet alleen voor dat uw melding in vertrouwde handen binnenkomt, maar wij dragen óók zorg voor een snelle en adequate opvolging van uw alarmmelding!

Intergarde is met meer dan 40 dienstvoertuigen in een beperkt geografisch gebied een vooraanstaande partij. Met een ruim aantal surveillanten, die continu standby staan en tevens doorlopend contact onderhouden met onze alarmcentrale, verliezen we geen minuut. 

Een centralist waarschuwt na een verkregen en geclassificeerde melding direct de dichtstbijzijnde surveillant. Indien nodig roept de alarmcentrale de hulp in van politie, brandweer of andere hulpverlenende instanties. De centralist blijft vervolgens de inzet van eigen- en overheidshulpdiensten monitoren. Onze surveillant kent uw pand en locatie, zal als eerste de locatie betreden, de situatie beoordelen en zeker stellen. De surveillant verlaat uw pand pas nadat de calamiteit is afgehandeld en de situatie geheel onder controle is.

Mocht er onverhoopt sprake zijn van een loze melding, kunt u uw locaties gerust aan onze handen toevertrouwen en blijven genieten van uw nachtrust. In alle gevallen zult u een heldere rapportage ontvangen van onze inzet.

Intergarde verzorgt alarmopvolging van maandag t/m vrijdag buiten kantooruren. In weekenden en erkende feestdagen verzorgen wij desgewenst 24 uur per etmaal alarmopvolging. Buiten deze tijden zal een binnenkomende alarmmelding door onze Alarmcentrale worden gemeld aan de, door u op te geven, contactpersoon.

 

Vragen of een afspraak maken?

Naam
Bedrijf
E-mail
Telefoon
Uw vraag
 
T 043 - 631 06 31
E info@intergarde.nl
U heeft nu beveiligings nodig?
Eerste stap naar uw beveiligingscheck

Vestigingen

Intergarde Maastricht

T 043 - 631 0 631
E zuid@intergarde.nl

Referenties
Cases Een middelgrote Limburgse gemeente met 30.000 inwoners wil optimaal bereikbaar zijn voor haar burgers...