Intergarde beveiliging
 

Surveillance

Als dienstverlener wordt het gezicht van Intergarde door haar medewerkers bepaald. Toch dragen ook onze surveillance- en alarmopvolgingsauto's aan onze identiteit bij. Een goede kans ook dat u ze al eens bent tegengekomen.

Intergarde beschikt namelijk met meer dan 40 surveillancevoertuigen over een uitstekende dekking in haar werkgebied. Dit heeft vele voordelen voor u als organisatie. U bent niet alleen verzekerd van continuïteit van onze dienstverlening, maar ook van optimale flexibiliteit en snelle response bij (alarm)meldingen. Immers, als de ene surveillant van Intergarde bezig is met het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden, zijn we door die uitstekende dekking in staat om gewoon een andere naar u toe te sturen.

Intergarde verzorgt uiteenlopende surveillancediensten, te weten:

  • Openingsronden
  • Brand- en sluitronden
  • Gerichte controleronden
  • Visitaties
  • Collectieve beveiliging
  • Datatransport en -beheer
  • Medewerkersbegeleidingen

 

Werkgebied Intergarde

Een optimale uitvoering van surveillance-activiteiten valt of staat met de dekkingsgraad in een bepaalde regio. Intergarde is dé partij als het gaat om surveillancediensten in de provincie Limburg, het zuiden van Gelderland en oosten van Brabant. Bekijk hier het werkgebied van Intergarde.

Afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

 

Vragen of een afspraak maken?

Naam
Bedrijf
E-mail
Telefoon
Uw vraag
 
T 043 - 631 06 31
E info@intergarde.nl
U heeft nu beveiligings nodig?
Eerste stap naar uw beveiligingscheck

Vestigingen

Intergarde Maastricht

T 043 - 631 0 631
E zuid@intergarde.nl

Referenties
Cases Alweer lege dozen in het magazijn geconstateerd, dit is al de derde keer deze week. Het wordt nu tijd om contact op te nemen...