Intergarde beveiliging
 

Portier- en receptiediensten

Niets is zeker. Nou ja, bijna niets... Wat wel zeker is, is dat wanneer u een beroep doet op Intergarde beveiligingsmedewerkers u verzekerd bent van het in huis halen van gemotiveerd vakspecialisme! Want daar staan onze beveiligingsmedewerkers voor.

Intergarde streeft naar een langdurige relatie met haar opdrachtgevers. Dit kunnen we bewerkstelligen door een aantal belangrijke aspecten: Zo komen wij graag onze beloften en afspraken na, dragen we zorg voor kwaliteit van onze dienstverlening en - het meest belangrijke - we hebben flexibele en gemotiveerde beveiligingsmedewerkers die over het algemeen lang aan onze organisatie verbonden zijn, net als onze opdrachtgevers!

Pro-actieve beveiligers

We kennen 'm allemaal wel, de beveiliger die 3x per uur op een knop drukt om vanuit zijn loge een slagboom te openen voor een leverancier. Als u een dergelijke beveiliger zoekt, moet u niet bij ons zijn. Daar zijn onze beveiligers namelijk niet op geselecteerd.

Intergarde heeft beveiligingsmedewerkers in dienst die hun vak uitoefenen zoals u dat in deze tijd verwacht. Communicatieve vaardigheden, representativiteit en een beveiliger die 'van zijn stoel afkomt' zijn aspecten waarop wij onze mensen selecteren.

Indien u op zoek bent naar pro-actieve beveiligingsmedewerkers die - naast portiersdiensten - desgewenst ook bekend zijn met receptiediensten en het bedienen van een telefooncentrale, dán bent u bij Intergarde aan het juiste adres!

 

Wat voor beveiliging wenst u?

Wij weten dat niet iedere beveiligingsmedewerker zomaar op iedere positie kan worden ingezet. Los van het competentieprofiel is het van belang dat er een goede match is over zachte aspecten. Indien u gebruik maakt van onze beveiligings-medewerkers is het immers wel handig als ze passen binnen uw organisatiecultuur.

Eén van onze adviseurs is graag bereid om in een gesprek uw persoonlijke wensen en eisen te bespreken en van gedachten te wisselen over beveiliging en bewaking binnen uw organisatie. Vul het reactieformulier in en wij maken graag een afspraak met u.

 

Vragen of een afspraak maken?

Naam
Bedrijf
E-mail
Telefoon
Uw vraag
 
T 043 - 631 06 31
E info@intergarde.nl
U heeft nu beveiligings nodig?
Eerste stap naar uw beveiligingscheck

Vestigingen

Intergarde Maastricht

T 043 - 631 0 631
E zuid@intergarde.nl

Referenties
Cases Alweer lege dozen in het magazijn geconstateerd, dit is al de derde keer deze week. Het wordt nu tijd om contact op te nemen...