Intergarde beveiliging
 

Openen

Bedrijven zijn erbij gebaat om tijdig met de opstart van hun bedrijfsprocessen te beginnen. U wilt immers zo efficiënt mogelijk te werk gaan om uw bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk te houden. En dat ook nog eens op een veilige manier, dus zonder dat 'Jan en Alleman' sleutels en toegangscodes in bezit heeft van uw pand en eigendommen.

Hecht u ook veel waarde aan bovenstaande aspecten? Dan is het zeker een veilige gedachte om de opening van uw pand door een professionele beveiligingsmedewerker van Intergarde te laten uitvoeren. Onze beveiliger opent tijdig uw deuren, schakelt de verlichting en eventueel uw apparatuur aan en zorgt ervoor dat alle vluchtwegen zijn gecontroleerd op bereikbaarheid, zodat uw medewerkers veilig aan de werkdag kunnen beginnen.

Op deze manier bent u zowel van continuiteit als veiligheid gewaarborgd en reduceert u het aantal in omloop zijnde sleutels en toegangscodes. Wel zo'n veilige gedachte!

 

Vragen of een afspraak maken?

Naam
Bedrijf
E-mail
Telefoon
Uw vraag
 
T 043 - 631 06 31
E info@intergarde.nl
U heeft nu beveiligings nodig?
Eerste stap naar uw beveiligingscheck

Vestigingen

Intergarde Maastricht

T 043 - 631 0 631
E zuid@intergarde.nl

Referenties
Cases Alweer lege dozen in het magazijn geconstateerd, dit is al de derde keer deze week. Het wordt nu tijd om contact op te nemen...