Intergarde beveiliging
 

Beveiligingstechniek

Techniek staat voor niets...? Daar denken wij bij Intergarde heel anders over! Door middel van het toepassen, installeren en onderhouden van de juiste technieken bent u immers verzekert van de continuïteit van uw bedrijfs-processen!

De technische dienst van Intergarde houdt zich bezig met het leveren, installeren en onderhouden van elektronische beveiligingsoplossingen op het gebied van:


Ook kunt u bij ons terecht voor het management van uw technische beveiliging, waarbij wij zorg dragen voor het beheer en de begeleiding vanaf het beveiligingsplan tot en met de oplevering. Zo hebt u alles in één hand.

NCP-gecertificeerd 

Onze technische dienst is NCP-gecerticifeerd zodat u ook hier de zekerheid hebt dat u te maken hebt met een betrouwbare en deskundige installateur die ervoor zorgt dat uw technische beveiligingsoplossing op en top functioneert.

24-uurs service

En dat natuurlijk op elk moment, want dankzij onze 24-uurs service kunt u ons altijd bereiken, dag en nacht. En dat geeft een veilig gevoel.

Intergarde lid van Security Business Group

Intergarde is lid van de Security Business Group,  een overkoepelend orgaan van samenwerkende beveiligingsbedrijven. Het doel van SBG is om vanuit een geborgd hoogwaardig kwaliteitsniveau op gebied van producten en diensten een aansprekende partner te zijn voor landelijk opererende klanten en business partners. Met een breed en diep portfolio waarin diverse specialisaties zijn verweven is SBG in staat om onderscheidend en concurrerend te zijn.

 

Vragen of een afspraak maken?

Naam
Bedrijf
E-mail
Telefoon
Uw vraag
 
T 043 - 631 06 31
E info@intergarde.nl
U heeft nu beveiligings nodig?
Eerste stap naar uw beveiligingscheck

Vestigingen

Intergarde Maastricht

T 043 - 631 0 631
E zuid@intergarde.nl

Referenties
Cases Technische oplossingen worden door Intergarde gekoppeld aan het juiste advies, daar plukt u de vruchten van...