Intergarde beveiliging
 

Partners

SBG

Security Business Group een overkoepelend orgaan van samenwerkende beveiligingsbedrijven. Het doel van SBG is om vanuit een hoogwaardig kwaliteitsniveau een landelijke partner te zijn.

 

Axis een leverancier gespecialiseerd op het gebied van ip-camera's. Samen met Intergarde vullen we alle soorten projecten in, van woonhuis tot multinational.

 

De NSA is een nieuw initiatief in de beveiligingssector bundelt 13 bewaking/ beveiligingsbedrijven. Samenwerking is een belangrijk doel wat de leden nastreven.

 

IMMENS is een netwerkorganisatie op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De organisatie vergroot samen met partners uit Maastricht en omgeving, bedrijven, non-profit en overheid arbeidsmogelijkheden voor mensen die een nieuwe kans verdienen.

Polygarde is een beveiligingsbedrijf dat mensen met onvoldoende aansluiting tot de arbeidsmarkt perspectief biedt op een reguliere baan in de beveiliging. Dit doet zij door middel van het aanbieden van een gerichte opleiding in combinatie met de juiste begeleiding.

Politie/Live View is een werkwijze die het mogelijk maakt dat de meldkamer van de politie, via een particuliere alarmcentrale, de gelegenheid krijgt rechtstreeks mee te kijken met de camerabeelden van bijvoorbeeld een winkelier of horecaondernemer, wanneer een inbraak of overval (of een ander gewelddadig delict) plaatsvindt.

Nederlandse Huisbeveiliging B.V. heeft zich gespecialiseerd in het beveiligen van Woonhuizen en het MKB. Als toonaangevende onderneming op het gebied van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en camerabeveiliging integreert de Nederlandse Huisbeveiliging verschillende technologieën in op de mens en zijn omgeving gerichte oplossingen.

Fortas is een joint venture van Intergarde en Nimo Security en richt zich voornamelijk op mobiele surveillance, permanente bewaking en evenementenbeveiliging. Fortas is uniek binnen de beveiligingsbranche vanwege haar transparante dienstverlening. In tegenstelling tot veel branchegenoten hebben klanten namelijk via het online logsysteem trnsprnt volledige inzage in de geleverde prestaties.

U heeft nu beveiligings nodig?
Eerste stap naar uw beveiligingscheck

Vestigingen

Intergarde Maastricht

T 043 - 631 0 631
E zuid@intergarde.nl

Referenties
Cases Door een uitgebreid advies van Intergarde voorkomt u onnodige (gevolg)schade