Volg ons via
AANSLUITING ALARMCENTRALE

Veel organisaties beschikken inmiddels over diverse technische beveiligingsoplossingen om zich te beschermen tegen criminaliteit, vandalisme en/of andere aspecten die verstorend kunnen werken voor uw bedrijfsprocessen. En dat is slim... Helemaal als u deze systemen aansluit aan de Alarmcentrale van Intergarde!

Intergarde beschikt over een eigen gecertificeerde Particuliere Alarmcentrale (PAC) en draagt inmiddels zorg voor een correct ontvangst en adequate afhandeling van meldingen voor meer dan 7.000 organisaties. Zij hebben hun beveiligingssituatie aan Intergarde toevertrouwd, wij zullen er voor zorgdragen dat zij geen spijt krijgen van hun keuze!

UW ALARMMELDING IN GOEDE HANDEN

Mocht uw alarmsysteem aangesloten zijn op de Particuliere Alarmcentrale van Intergarde en een melding genereren, dan komt deze in handen van één van onze ervaren, gediplomeerde en accurate centralisten. Deze centralist zal snel en adequaat diverse acties uiteen zetten welke vooraf met u zijn besproken en vastgelegd in een protocol. Zo bent u ervan verzekerd dat de juiste acties worden uitgezet en alarmmeldingen alert worden opgevolgd.


OFFERTE AANVRAGEN?

Indien u wenst sturen wij u graag een voorstel om uw alarmsystemen aan te sluiten op de alarmcentrale van Intergarde. Neemt u gerust contact met ons op of vul een contactformulier in als u een offerte wilt aanvragen, wij helpen u met alle plezier!


ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF