Volg ons via
KEYHOLDING EN ALARMOPVOLGING

Keyholding wil in feite zoveel zeggen als 'sleutelbeheer'. Dit houdt in dat Intergarde enerzijds in het bezit is van de (benodigde) sleutels van het object en anderzijds op de hoogte is van de plaatselijke situatie en het betreffende alarmsysteem. Alleen op die manier zijn wij in staat om effectieve alarmopvolging te verzorgen. Daarmee vormt keyholding de basis voor alarmopvolging; zij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

ALARMOPVOLGING

Een centralist waarschuwt na een verkregen en geclassificeerde melding direct de dichtstbijzijnde surveillant. Indien nodig roept de alarmcentrale de hulp in van politie, brandweer of andere hulpverlenende instanties. De centralist blijft vervolgens de inzet van eigen- en overheidshulpdiensten monitoren. Onze surveillant kent uw pand en locatie, zal als eerste de locatie betreden, de situatie beoordelen en zeker stellen. De surveillant verlaat uw pand pas nadat de calamiteit is afgehandeld en de situatie geheel onder controle is.


Mocht er onverhoopt sprake zijn van een loze melding, kunt u uw locaties gerust aan onze handen toevertrouwen en blijven genieten van uw nachtrust. In alle gevallen zult u een heldere rapportage ontvangen van onze inzet.


Intergarde verzorgt alarmopvolging 24/7 dus op elk moment van de dag en elke dag in de week.


ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF