Volg ons via


PERSOONSALARMERING

Met één druk op de knop alarm slaan, waar je ook bent: met een persoonlijk alarmhorloge. De meldkamer ontvangt de exacte positie van de persoon en een spreek-/luisterverbinding treedt in werking. Een geruststellende gedachte. Intergarde biedt in samenwerking met ADI twee varianten

VEGA

Persoonlijk alarmhorloge voor ouderen of personen met een cognitieve stoornis. Met de Vega is de gebruiker in staat met een druk op de knop een alarmoproep te plaatsen, waarbij de exacte positie van de persoon wordt weergegeven bij de meldkamer. Een spreek/luisterverbinding biedt direct geruststelling en ondersteuning. Toepassing zowel binnen- als buitenshuis, dankzij een slim basisstation. Mogelijkheid tot geo-fencing, waarbij een alarmmelding ontstaat wanneer een persoon het vooraf gedefinieërde gebied verlaat. Dankzij de Vega kunnen gebruikers langer zelfstandig in de maatschappij functioneren.


URGENTYS

Persoonlijk alarmhorloge voor alleen-werkende personen, zoals in de industrie, dienstverlening/verzorging, maar bijvoorbeeld ook voor de beveiliging van VIPs etc. Urgentys biedt de gebruikers optimale veiligheid en flexibiliteit. Met de Urgentys is de gebruiker in staat met een druk op de knop een alarmoproep te plaatsen, waarbij de exacte positie van de persoon wordt weergegeven bij de meldkamer voor een efficiënte hulpverlening. Een spreek/luisterverbinding biedt direct geruststelling en ondersteuning. Urgentys is specifiek ontwikkeld voor gebruik door professionals en biedt tevens ondersteuning bij ploegendiensten. Het unieke concept van Urgentys biedt alleen-werkende personen snelle en efficiënte alarmeringsmogelijkheden.


Klik hier voor meer informatie over de Vega of de Urgentys
Klik hier om uw Vega of Urgentys aan te melden voor gebruik
Klik hier om mutaties door te geven
Klik hier om de Vega of Urgentys te bestellenALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF