Volg ons via
Inbraakbeveiliging

Professionele inbraakbeveiligingssystemen.


Meer informatie


Camerabewaking              

Verhoogde effectiviteit én kostenbesparingen


Meer informatie


Branddetectie

Gecertificeerde

brandmeldinstallaties


Meer informatie


Toegangscontrolesystemen

Jarenlange ervaring als beveiligingspartner


Meer informatie


Handleidingen

Hier kunt u diverse handleidingen bekijken en downloaden


Meer informatie


Certificaten

Hier kunt u diverse certificaten bekijken en downloaden


Meer informatie


BEVEILIGINGSTECHNIEK

Geen techniek om de techniek… Maar techniek die in dienst staat van de continuïteit van uw onderneming. Dat is beveiligingstechniek volgens Intergarde. Kwalitatief. Innovatief. Op maat. Zo betrouwbaar als onze oplossingen, zo deskundig zijn onze mensen. Wel zo veilig, wel zo zeker.

De technische dienst van Intergarde houdt zich bezig met het leveren, installeren en onderhouden van elektronische beveiligingsoplossingen op het gebied van:

Onze kracht is dat we deze systemen afzonderlijk, maar ook integraal kunnen laten functioneren. Intergarde beheert en begeleidt uw technische beveiliging vanaf het beveiligingsplan tot en met de oplevering. In onze technische dienst treft u een betrouwbare en deskundige installateur die uw technische beveiligingsoplossing op en top laat functioneren. Profiteer van de schat aan ervaring. Gekwalificeerde en door de wol geverfde monteurs  leveren uw installaties met grote zorgvuldigheid op. Onze medewerkers beschikken bovendien over certificaten voor hoogwerkerbediening. Ondersteund met 24-uurs service. Met Intergarde houdt u alles in één hand.

NCP-GECERTIFICEERD

Onze technische dienst is NCP-gecertificeerd en we beschikken over een organisatie brede VCA-certificering  zodat u ook hier de zekerheid hebt dat u te maken hebt met een betrouwbare en deskundige installateur die ervoor zorgt dat uw technische beveiligingsoplossing op en top functioneert.


24-UURS-SERVICE

En dat natuurlijk op elk moment, want dankzij onze 24-uurs service kunt u ons altijd bereiken, dag en nacht. En dat geeft een veilig gevoel.

ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF