Volg ons via
BRANDDETECTIE

De kans op een brand wilt u verkleinen door brandpreventieve maatregelen te treffen. Alle preventieve maatregelen ten spijt ontstaan er toch jaarlijks ongeveer 50.000 branden. Met die wetenschap in het achterhoofd worden branddetectiesystemen een belangrijk onderdeel in de brandbeveiliging. Door branddetectiesystemen toe te passen weet u tijdig dat er een brand is en wordt u in staat gesteld de kleine brand te beheersen voordat hij groot wordt.

In veel gevallen kan een effectief branddetectiesysteem voor bedrijven het verschil betekenen tussen faillissement of continuïteit van bedrijfsactiviteiten.

REGELING BRANDMELDINSTALLATIES

Gecertificeerde branddetectiesystemen dienen te voldoen aan de `Regeling Brandmeldinstallaties’. In het kort omhelst deze regeling een kwaliteitszorg- en certificatiesysteem, samengesteld door en voor alle bij brandbeveiliging betrokken marktpartijen. Het beheer van de Regeling is opgedragen aan het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP), waarmee het NCP als zodanig de certificatie-instelling voor de `Regeling Brandmeldinstallaties’. Uiteraard is Intergarde NCP-gecertificeerd (BORG). Hierdoor wordt er een goed kwaliteitsniveau vastgelegd, verkregen en gegarandeerd.


INTERGARDE, HET JUISTE ADRES!

U kunt bij Intergarde dan ook terecht voor het complete management van branddetectiesystemen, waarbij wij zorgdragen voor het beheer en begeleiding vanaf het beveiligingsplan tot en met de laatste oplevering. Onze schat aan ervaring staat garant voor het juiste advies en begeleiding van het implementatietraject, met interne- en externe partijen.


Installaties worden door onze eigen technische dienst met uitstekend gekwalificeerde en ervaren monteurs opgeleverd en voorzien van benodigde certificeringen.


ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF