Volg ons via
CAMERABEWAKING

Camerabewaking wordt steeds frequenter ingezet als instrument om uw beveiliging verder te optimaliseren. En terecht!

Met camerabewaking realiseert u verhoogde effectiviteit én kostenbesparingen. Door camerabewaking kunnen onze beveiligers worden ondersteund in hun kernactiviteiten op risicogevoelige locaties. Met camera’s in en om gebouwen en op terreinen vindt vanuit de Alarmcentrale virtuele surveillance en tevens verificatie van signalen plaats. Verificatie van alarmmeldingen is conform het ‘convenant Alarmopvolging’ noodzakelijk voor de inzet van hulpdiensten.

EXPERTISE IN VIRTUELE SURVEILLANCE

Camerabewaking is een in de praktijk beproefd systeem dat een serieuze dreiging vroegtijdig onderkent en van ‘vals alarm’ onderscheidt. Onze ervaren centralisten hebben de juiste instructies en kwalificaties om adequaat op te kunnen treden. Daarbij wordt er een proportionele reactie geïnitieerd, waarmee camerabewaking daarmee bijdraagt aan de optimalisatie van het beveiligingsproces.


WAT WILT U MET CAMERABEWAKING REALISEREN?

Van goede camerabewaking gaat een preventieve werking uit. Maar mocht er onverhoopt toch wat gebeuren, dan zijn bruikbare beelden waarop de crimineel herkenbaar is van groot belang. Want bruikbare beelden zijn essentieel in het opsporings- en vervolgingsproces. Bij de installatie van camerabewaking door Intergarde wordt, afhankelijk van de wens van de klant, rekening gehouden met zowel ontmoediging als opsporing.


Intergarde kent als geen ander de weg tussen het woud van aanbieders en uiteenlopende systemen. Of de camerabewaking nu bedoeld is als preventief of repressief middel, ingezet wordt bij procesbewaking of uw mensen moet beschermen, wij bieden u een custom-made advies dat perfect aansluit bij úw behoeften.


INTERGARDE, HET JUISTE ADRES

U kunt bij Intergarde dan ook terecht voor het complete management van camerabewakingssystemen, waarbij wij zorgdragen voor het beheer en begeleiding vanaf het beveiligingsplan tot en met de laatste oplevering. Onze schat aan ervaring staat garant voor het juiste advies en begeleiding van het implementatietraject. Installaties worden door onze eigen technische dienst met uitstekend gekwalificeerde en ervaren monteurs opgeleverd en voorzien van benodigde certificeringen.


ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF