Volg ons via
INBRAAKBEVEILIGING

Het criminele gilde kan veel schade aanrichten in organisaties. Zeker als ze ongestoord hun gang kunnen gaan!

Dat moet u dus zien te voorkomen! U moet er immers niet aan denken wat u voor schade kunt oplopen als er een aantal uren ongestoord wordt huis gehouden in uw pand. Dáárom is Intergarde jaren geleden begonnen met het aanleggen van professionele inbraakbeveiligingssystemen.

KWALITEIT ALS ZEKERHEID

Om ervoor te zorgen dat uw inbraakinstallatie aan alle eisen voldoet, doet u er goed aan met Intergarde zaken te doen. Intergarde is een BORG-erkend beveiligingsbedrijf en installeert haar systemen conform de NCP (Nationaal Centrum Criminaliteitspreventie)-richtlijnen. Dit betekent dat u verzekerd bent van een professionele partner die uw wensen en belangen op juiste wijze behartigt.


MAAK KENNIS MET ONZE KENNIS

Onze adviseurs lopen al jaren mee in het vak van technische beveiliging. Hierdoor hebben ze veel kennis, ervaring en expertise opgebouwd waarvan we u graag laten profiteren. Wij nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen, zodat een van onze adviseurs op persoonlijke basis een afspraak met u kan maken.ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF