Volg ons via

TOEGANGSCONTROLESYSTEMEN

Wilt u ook graag weten wie wanneer in welke ruimte is geweest? Of bent u op zoek naar een een extra waarborg voor kritische bedrijfsprocessen en vertrouwelijke informatie?

Informatie is in deze tijd meer dan ooit van onschatbare waarde voor organisaties. We leven in een kenniseconomie en dat betekent dat we niet iedereen toegang willen laten verschaffen in ruimten waar veel kennis die vitaal is voor uw organisatie is opgeslagen.

REGULEER DE TOEGANG VAN UW RUIMTEN

Het doel van een toegangscontrolesysteem is om te controleren wie zich waar en wanneer toegang verschaft. Moderne toegangscontrolesystemen bieden de mogelijkheid de toegang tot terreinen, gebouwen en ruimten te reguleren. Toegangscontrole geeft een extra waarborg voor kritische bedrijfsprocessen en vertrouwelijke informatie en worden daarom steeds vaker geïnstalleerd. Daarnaast is het mogelijk om dergelijke toegangscontrolesystemen te koppelen aan bijvoorbeeld uw tijdregistratiesysteem en/of uw parkeersysteem.


EXPERTISE TOEGANGSCONTROLESYSTEMEN

Een optimaal toegangscontrolesysteem aanleggen is moeilijker dan het lijkt. Niet voor de monteurs die het uiteindelijk op professionele wijze aanleggen, maar wél om tot een werkbaar ontwerp te komen. U wilt immers 'geen last' hebben van het systeem in uw dagelijkse bezigheden. En een prullemand voor een toegangscontroledeur is natuurlijk hélemaal uit den boze.


Vraag daarom advies aan Intergarde. Wij hebben jarenlange ervaring als beveiligingspartner voor vele organisaties en derhalve veel expertise opgebouwd. Deze expertise staat geheel ter uw beschikking! Neem gerust contact met ons op, wij maken graag een afspraak met u.


ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF