Volg ons via
PORTIER- EN LOGEDIENSTEN

Toe aan zekerheid in veiligheid? Wie een beroep doet op de beveiligingsmedewerkers van Intergarde verzekert zich van gemotiveerde vakspecialisten.

 

Intergarde streeft naar langdurige relaties met zijn opdrachtgevers. En met succes! Het resultaat van het nakomen van onze beloften en afspraken. De vruchten van de zorg die wij besteden aan de kwaliteit van onze dienstverlening. En niet in de laatste plaats: aan het eren en waarderen van onze flexibele, gemotiveerde beveiligers. Medewerkers die doorgaans al even loyaal zijn als onze opdrachtgevers.

PRO-ACTIEVE BEVEILIGERS

Pro-actief beveiligen. Dat gaat verder dan bediening van de slagboom met een druk op de knop. En los van concrete competenties en vaardigheden, zijn ook de juiste ‘soft skills’ van belang. Wel zo prettig als een beveiligingsmedewerker past binnen uw organisatiecultuur. Beveiligers van Intergarde combineren communicatieve vaardigheden met representativiteit en komen van hun stoel af. Ook als u een portier, receptionist en telefonist in één persoon zoekt, bent u aan het juiste adres.

MEER INFORMATIE OVER PORTIER- EN LOGEDIENSTEN?

Eén van onze adviseurs is graag bereid om in een gesprek uw persoonlijke wensen en eisen te bespreken en van gedachten te wisselen over beveiliging en bewaking binnen uw organisatie. Vul het reactieformulier in en wij maken graag een afspraak met u.

ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF