Volg ons via
ALARMOPVOLGING

Alarmopvolging is een van de kernactiviteiten van Intergarde. Wij zorgen er dus niet alleen voor dat uw melding in vertrouwde handen binnenkomt, maar wij dragen óók zorg voor een snelle en adequate opvolging van uw alarmmelding!


Intergarde is met meer dan 40 dienstvoertuigen in een beperkt geografisch gebied een vooraanstaande partij. Dit stelt ons in staat om bij een alarmmelding snelle responstijden te garanderen om alarmopvolging te realiseren. Met een ruim aantal surveillanten, die continu standby staan en tevens doorlopend contact onderhouden met onze alarmcentrale, verliezen we geen minuut. 

WERKWIJZE ALARMOPVOLGING

Een centralist waarschuwt na een verkregen en geclassificeerde alarmmelding direct de dichtstbijzijnde surveillant die alarmopvolging kan verzorgen. Indien nodig roept de alarmcentrale de hulp in van politie, brandweer of andere hulpverlenende instanties. De centralist blijft vervolgens de inzet van eigen- en overheidshulpdiensten monitoren. Onze surveillant kent uw pand en locatie, zal als eerste de locatie betreden, de situatie beoordelen en zeker stellen. De surveillant verlaat uw pand pas nadat de calamiteit (en daarmee de alarmopvolging) is afgehandeld en de situatie geheel onder controle is.

Mocht er onverhoopt sprake zijn van een loze alarmmelding, kunt u uw locaties gerust aan onze handen toevertrouwen en blijven genieten van uw nachtrust. In alle gevallen zult u een heldere rapportage ontvangen van de inzet van onze beveiligingsdienst aangaande de verrichte alarmopvolging.

TIJDEN ALARMOPVOLGING

Intergarde verzorgt alarmopvolging van maandag t/m vrijdag buiten kantooruren. In weekenden en erkende feestdagen verzorgen wij desgewenst 24 uur per etmaal alarmopvolging. Buiten deze tijden zal een binnenkomende alarmmelding door onze Alarmcentrale worden gemeld aan de, door u op te geven, contactpersoon.

Aangaande alarmopvolging kan Intergarde de volgende beveiligingsdiensten voor u leveren:

  • Keyholding
  • Alarmopvolging
  • Alarmopvolging met begeleiding van één van uw medewerkers
  • Virtuele alarmopvolging

ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF