Volg ons via
BRAND- EN SLUITRONDEN

U kent het vast wel: 'na een lange en drukke dag hard werken bent u blij dat u naar het avondeten kunt'. Dit geldt natuurlijk voor veel medewerkers van organisaties. En terecht, ze hebben hun rust na een dag vol inspanning natuurlijk verdiend.


Bovenstaande heeft echter ook een keerzijde: wij constateren dat veel bedrijven niet optimaal worden achtergelaten. Panden die niet (goed) zijn afgesloten, onnodig brandende verlichting, openstaande ramen en deuren, vluchtwegen die niet bereikbaar zijn, etc.


Dit kan verregaande consequenties voor de veiligheid van uw medewerkers en eigendommen met zich mee brengen. U moet er immers niet aan denken dat daags erna een vluchtdeur bij een calamiteit niet toegankelijk is of de bedrijfsprocessen geen doorgang kunnen vinden, omdat u slachtoffer bent geworden van criminele activiteiten.


Om dergelijke ongewenste situaties te voorkomen kunt u een beroep op Intergarde doen! Onze beveiligingsmedewerkers zijn alert en speciaal opgeleidt om panden te sluiten en ervoor zorg te dragen dat de veiligheid van uw eigendommen gewaarborgd is. En daarbij letten wij ook nog eens op de brandveiligheid. Logisch ook, het is immers ons vak!


Of u Intergarde inschakelt voor het zelfstandig sluiten van uw pand, of u vraagt ons om een van uw medewerkers daarbij te begeleiden, u kunt er altijd zeker van zijn dat uw belangen op professionele wijze worden behartigd!


ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF