Volg ons via
COLLECTIEVE BEVEILIGING

Permanente aanwezigheid en permanent toezicht in uw bedrijf geven vanzelfsprekend de meeste waarborg dat geen onregelmatigheden voorkomen. Niemand kan immers ongezien het pand betreden en calamiteiten (bijvoorbeeld brand) worden in het vroegste stadium ontdekt.


Een opzet die deze gedachte als uitgangspunt heeft (maar die financieel een stuk aantrekkelijker is), is de collectieve surveillance. Middels veelvuldig surveilleren wordt preventief toezicht uitgeoefend, waardoor calamiteiten in een vroeg stadium gesignaleerd kunnen worden. Bovendien worden onregelmatigheden die niet door een detectiesysteem worden gesignaleerd (omdat ze bijvoorbeeld buiten het detectiegebied plaatsvinden) wel door de surveillance waargenomen.


Niet alleen vandalisme en kleine criminaliteit wordt hiermee tegengegaan, grote inbraken kunnen worden voorkomen, omdat kwaadwillenden zich niet meer ongestoord en ongezien kunnen voorbereiden. Doordat alle ondernemers hun steentje bijdragen ontstaat een collectief draagvlak. Daarbij wordt niet uitsluitend aandacht geschonken aan de bedrijven, echter ook aan de omgeving als geheel.


Intergarde is al sinds jaar en dag collectieve beveiliger op verschillende industrieterreinen in Limburg, Oost-Brabant en Gelderland. Neem contact met ons op over uw locatie, wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om aan te sluiten bij een van de collectieve beveiligingsprojecten die Intergarde verzorgt.


ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF