Volg ons via
VISITATIES

Geldt uw veiligheidsbeleid ook voor uw interne organisatie? Of stelt één van uw opdrachtgevers (aanvullende) interne veiligheid als eis? Helaas blijkt maar al te vaak dat diefstal uit een onderneming wordt veroorzaakt door eigen medewerkers of bezoekers die frequent uw bedrijf bezoeken.


Om dergelijke vormen van criminaliteit tegen te gaan kunt u een beroep doen op de expertise van Intergarde! Wij (her)kennen vaak de trucs van de dader(s) en adviseren hoe u zich daar het beste tegen kunt bewapenen. U staat er vervolgens niet alleen voor, u kunt ook een beroep op ons doen om daadwerkelijk praktische invulling te geven aan criminaliteitsbestrijding in deze vorm.


Intergarde voert voor veel organisaties visitaties (niet te verwarren met fouilleren) uit. Een visitatie omvat het inkijken van jassen, tassen, koffers etc. waarbij de te visiteren personen worden geacht deze te openen cq leeg te maken of binnenste buiten te keren.


Het doel is uiteindelijk om eigendommen aan boord te houden en een duidelijk signaal naar medewerkers, bezoekers en opdrachtgevers af te geven dat veiligheid - ook de veiligheid van eigendommen van uw medewerkers! - hoog in het vaandel staat binnen uw organisatie!


ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF