Volg ons viaOVER INTERGARDE

Intergarde is synoniem voor vijftig jaar betrouwbaarheid in beveiligen en bewaken. Niet alleen in Limburg, waar we ons van oudsher thuis voelen. Ook in de rest van Zuidoost-Nederland zijn we wegwijs geraakt. Intergarde pakt uw beveiligingsvraagstuk integraal aan en creëert hiermee rust en ruimte om het beste uit uw onderneming te halen. Intergarde maakt het verschil. Het verschil tussen ‘veilig voelen’ en ‘zeker weten’.

KRACHT DOOR SAMENWERKING

Intergarde gelooft in kracht door samenwerking. Of het nu gaat om de samenwerking met onze ruim 300 enthousiaste medewerkers, of de samenwerking met ondernemers, politie en werkgeversorganisaties: onze ervaring is dat een optimale samenwerking ook resulteert in een optimale dienstverlening en uiteindelijk in tevreden opdrachtgevers.


Dat is natuurlijk onze drijfveer! Niet voor niets hebben wij in onze filosofie opgenomen dat Intergarde "de verwachtingen van onze opdrachtgevers te allen tijde wil waarmaken, sterker nog: wij willen uw verwachtingen overtreffen!"


CONTINUÏTEIT EN FLEXIBILITEIT

Intergarde maakt deel uit van een multinational waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Hannover (D). Het is de oudste beveiligingsorganisatie van Europa en nog altijd zijn de aandelen in handen van de oorspronkelijke families. De groep werkt met afzonderlijke bedrijfsnamen, maar is herkenbaar aan de gezamenlijke voorvoeging: VSU (Vereinigte Sicherheits Unternehmen). Download hier het organogram van de VSU.


Binnen deze groep verzorgt Intergarde de bewakings- en beveiligings-werkzaamheden in (Zuid) Nederland. Wij zijn daarmee de enige binnen de groep die buiten Duitsland acteert en wij hebben de ruimte om de eigen koers en strategie te formuleren. Zo combineren we de flexibiliteit en korte communicatielijnen van onze organisatie met de kracht, ervaring en continuïteit van de gehele groep. Bekijk hier het organogram van Intergarde.


HET VERSCHIL TUSSEN VEILIG VOELEN EN ZEKER WETEN

Wij waken terwijl u slaapt. Wij bewaken en beveiligen terwijl u onderneemt en zakendoet. Zo helder klinkt de belofte van Intergarde. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw eigendommen, panden en percelen. Voortaan kunt u volstaan met één business partner. Een leverancier die zich onderscheidt met een compleet pakket aan diensten met kennis en ervaring op alle vlakken en activiteiten. Uitgevoerd in eigen beheer om verzekerd te zijn van de kwaliteit die wij voorstaan. En om blind te kunnen varen op continuïteit in de dienstverlening.

Dat betekent ruimte voor u om het beste uit uw onderneming te halen. Daag ons uit, en ervaar het verschil tussen ‘veilig voelen’ en ‘zeker weten’.


ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF