Volg ons via

MISSIE

MISSIE

Intergarde is een toonaangevende, nationale (Zuid-Nederland) totaalaanbieder met een hoogwaardig kennisniveau op het gebied van beveiliging. De beveiligingsproducten- en diensten worden aangeboden aan zowel de zakelijke (groot-,midden- en kleinbedrijf) als de particuliere markt. Ook de non-profit sector (overheid, semi-overheid en zorginstellingen) behoort tot de afnemers. Daarbij streeft Intergarde naar een 'lifetime relationship' met zowel afnemers als medewerkers.


VISIE

Intergarde heeft de ambitie om haar positie van één van de toonaangevende aanbieders in de beveiligingssector verder te laten groeien, binnen de geografische afgebakende gebieden in Nederland. Intergarde stelt hierbij voorop dat zij alleen actief wil zijn in een bepaald werkgebied waarbinnen zij haar producten en diensten volwaardig kan vermarkten. Daarnaast ziet Intergarde zichzelf als een onderneming die zich blijft ontwikkelen in zowel de diepte (professionaliteit) als de breedte (product-marktcombinaties), zonder hierbij van de corebusiness 'beveiligen en bewaken' af te dwalen.


STRATEGIE

Intergarde onderscheidt zich in de beveiligingsbranche binnen een geografisch afgebakend gebied door vooruitstrevender en innovatiever te zijn dan alle andere bedrijven. Intergarde garandeert een hoog kwaliteitslabel waarbij alles draait om perfecte beveiliging die als een 'maatpak' bij de klant past. De focus van Intergarde ligt op de core-business beveiliging in de breedste zin van het woord en geeft, mede door de lifetime relationship met de stakeholders, daarmee een veilig gevoel. Dit alles tegen competitieve prijzen waarbij altijd wordt gekeken naar continue verbetering. Hierdoor profileert Intergarde zich dan als dé regionale beveiligingspartner die een lifetime relationship opbouwt op basis van perfectie en innovatie op het gebied van beveiliging.


ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF