Volg ons viaREFERENTIESPARTNERS


Fortas is een dochteronderneming van Intergarde en richt zich voornamelijk op mobiele surveillance, permanente bewaking en evenementenbeveiliging. Fortas is uniek binnen de beveiligingsbranche vanwege haar transparante dienstverlening. In tegenstelling tot veel branchegenoten hebben klanten namelijk via het online logsysteem trnsprnt volledige inzage in de geleverde prestaties..


Polygarde is een beveiligingsbedrijf dat mensen met onvoldoende aansluiting tot de arbeidsmarkt perspectief biedt op een reguliere baan in de beveiliging. Dit doet zij door middel van het aanbieden van een gerichte opleiding in combinatie met de juiste begeleiding.


 

NIMO Dog & Event Security is een joint venture van Nimo Security Groep uit Valkenswaard en Intergarde en heeft zich gespecialiseerd in hondenbeveiliging. NIMO Dog & Event Security beschikt over een van de grootste hondenbrigades van Nederland, bestaande uit bewakingshonden en speurhonden (narcotica en explosieven).

 

 

 

 

Sprinc Parkstad is hét MVO-platform voor werkgevers en ondernemers die ervan overtuigd zijn dat werk de basis vormt van onze economie en welvaart. Sprinc is opgericht op initiatief van de stadsregio Parkstad en is vormgegeven door een aantal vooraanstaande bedrijven en instellingen uit onze regio, founders genaamd. Intergarde is een van deze founders.


IMMENS is een netwerkorganisatie op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De organisatie vergroot samen met partners uit Maastricht en omgeving, bedrijven, non-profit en overheid arbeidsmogelijkheden voor mensen die een nieuwe kans verdienen.


Security Business Group een overkoepelend orgaan van samenwerkende beveiligingsbedrijven. Het doel van SBG is om vanuit een hoogwaardig kwaliteitsniveau een landelijke partner te zijn.


Axis een leverancier gespecialiseerd op het gebied van ip-camera's. Samen met Intergarde vullen we alle soorten projecten in, van woonhuis tot multinational.


Politie/Live View is een werkwijze die het mogelijk maakt dat de meldkamer van de politie, via een particuliere alarmcentrale, de gelegenheid krijgt rechtstreeks mee te kijken met de camerabeelden van bijvoorbeeld een winkelier of horecaondernemer, wanneer een inbraak of overval (of een ander gewelddadig delict) plaatsvindt.


Nederlandse Huisbeveiliging B.V. heeft zich gespecialiseerd in het beveiligen van Woonhuizen en het MKB. Als toonaangevende onderneming op het gebied van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en camerabeveiliging integreert de Nederlandse Huisbeveiliging verschillende technologieën in op de mens en zijn omgeving gerichte oplossingen.


ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF