Volg ons via

SECURITY MANAGEMENT

 

Security Management is een hot item. Zowel op de politieke agenda als bij veel ondernemers staat het beschermen van eigendommen, informatie, bedrijfsprocessen en een veilig gevoel hoog op de prioriteitenlijst.


Deze veiligheid regelt u (meestal) niet alleen door het laten installeren van een inbraakbeveiliging systeem of het inzetten van een beveiligingsmedewerker. Het optimaal waarborgen van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen en organisatie vergt een integrale aanpak van al uw beveiligingsvraagstukken.

Door een integrale aanpak van de beveiligingsvraagstukken - hetgeen waar Security Management om draait - ontdekt u niet alleen waar uw kritische aspecten binnen uw organisatie liggen, wij geven u ook een advies hoe u deze het meest optimaal kunt beschermen. Bijkomend voordeel is dat u uw beveiligingsbudget aan de juiste maatregelen kunt besteden, u kunt uw Euro immers maar één keer uitgeven!


SECURITY MANAGEMENT DOOR INTERGARDE

Onze werkwijze is gebaseerd op een beproefde methode in de wereld van Security Management. Deze methodiek biedt een gestructureerd pad waarlangs risico's en beveiligingsopties worden besproken en alle betrokken partijen, zowel in- als extern, aan bod komen.

Wij nodigen u uit voor het invullen van het contactformulier en nemen graag contact met u op voor het maken van een afspraak en het bespreken van Security Management voor uw organisatie.ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF