Volg ons via


WERKEN BIJ INTERGARDE

Intergarde staat in de markt bekend als kwaliteitslabel en dat hebben we aan onze medewerkers te danken!

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Intergarde heeft inmiddels meer dan 400 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers in dienst. Samen maken wij het verschil. Intergarde is op zoek naar nieuwe collega’s die professionaliteit hoog in het vaandel hebben en ons team willen komen versterken en het verschil willen maken.


Hieronder tref je een overzicht van de openstaande vacatures, daarnaast is het uiteraard mogelijk om een open sollicitatie naar Intergarde te sturen. Kijk snel verder, wij maken binnenkort graag kennis met je!


Ervaren installatie technicus (M/V) voor Intergarde Maastricht

Adem jij techniek? Als installatie technicus ben je verantwoordelijk voor de correcte montage, installatie en ingebruikstelling van  beveiligings-, toegangscontrole-, en camerasystemen, brandmeldinstallaties en overig gevoerde systemen. Meer weten? Lees hier de volledige vacature. Heb je na het lezen van de vacature interesse dan kun je hier solliciteren.


Fulltime Centralist (M/V) voor Intergarde Alarmcentrale in Maastricht

Ben jij servicegericht ingesteld en zoek je een baan met een hoge mate van verantwoordelijkheid? Vind je het daarnaast een uitdaging om mensen telefonisch te woord te staan en de juiste oplossingen aan te bieden? Dan is een job als centralist wellicht iets voor jou. Meer weten? Lees hier de volledige vacature. Heb je na het lezen van de vacature interesse dan kun je hier solliciteren.
ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF