Volg ons via


BEDRIJFSCULTUUR

Het is aangenaam werken bij Intergarde, tenminste als je ervan houdt om je job serieus te nemen en gezamenlijk met collega’s kwalitatief werk voor onze opdrachtgevers af te leveren. Dat is namelijk waar we continue naar streven!

INFORMELE EN PROFESSIONELE WERKSFEER

De bedrijfscultuur van Intergarde kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een prettige onderlinge samenwerking. Je zou kunnen zeggen er hangt een prettige familiaire werksfeer bij ons bedrijf. Dit betekent niet dat er nooit eens een kritische noot valt. Op het moment dat je als organisatie professioneel wilt opereren, dan is het van belang om elkaar aan te spreken op verantwoordelijkheden.

COMMUNICATIE MET ONZE MEDEWERKERS

Verder hechten wij er veel waarde aan om optimaal met onze medewerkers te communiceren en de voortgang van de regio’s en organisatie toe te lichten. Om deze communicatie te bewerkstelligen krijgt iedere medewerker van Intergarde een persoonlijk e-mailadres en een inlogcode voor onze Intranetsite. Via deze middelen houden wij je graag continu op de hoogte van alle ontwikkelingen in de organisatie, nieuwe opdrachtgevers en besluitvormingsprocessen die plaatsvinden in het MT.ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF