Volg ons via


MEDEWERKERS AAN HET WOORD

Vooruitlopend op jouw eventuele dienstverband binnen onze organisatie laten we je graag kennismaken met een aantal van onze medewerkers.

Onderstaand tref je verschillende functionarissen die met veel plezier bij ons werkzaam zijn. Klik op de betreffende medewerker om een indruk te krijgen van zijn of haar ervaringen bij Intergarde.

Tim Frints
Projectleider technische beveiliging

Peter Nieuwenhuis
Beveiligingsmedewerker met coördinerende rol

TIM FRINTS, PROJECTLEIDER TECHNISCHE BEVEILIGING

Na mijn stage in 2000 bij de TD ben ik door Intergarde aangenomen als Junior, dit omdat mij deze kans werd aangeboden en ik in mijn stage wel zag dat dit de toekomst is. Na 2 jaar ben ik doorgegroeid naar monteur, na dit 4 jaar gedaan te hebben ben ik projectleider geworden en nu vervul ik een coördinerende rol bij de Technische Dienst. Tevens doe ik bij dit alles ook nog ondersteuning ICT afdeling.


Het leuke aan dit werk is dat het altijd ZEER afwisselend is en wij met het bedrijf altijd met de tijd mee moeten gaan in de overgangen naar IP. Dit alles kom je dan ook tegen op de werkvloer bij de Inbraak-, Brand-, CCTV- en toegangscontrole-systemen.


Verder is het mooie dat je bij Intergarde ook met alle afdelingen te maken hebt en dus ook met alle collega’s, dit omdat de ene afdeling ook veel met de andere te maken heeft zoals de Meldkamer, TD en Bewaking.


De beveiliging was voor mij een geheel nieuwe branche, welke mijn baan tot een extra uitdaging maakte. Het is een dynamische sector, waarin enorm veel te leren valt. Ben jij enthousiast, flexibel, leergierig, collegiaal en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dan ben jij de persoon om onze organisatie te komen versterken. Dus wie weet tot binnenkort.PETER NIEUWENHUIS, BEVEILIGINGSMEDEWERKER MET COÖRDINERENDE ROL


Hallo allemaal, mijn naam is Peter Nieuwenhuis en ik ben sinds 1993 werkzaam bij Intergarde. Ik was destijds op zoek naar een baan, die voldeed aan mijn persoonlijke uitdagingen. Deze uitdaging vond ik bij Intergarde.


Mijn werkzaamheden zijn zeer divers. Ik ben momenteel werkzaam als coördinator, waarbij ik hoofdzakelijk als mobiele surveillant fungeer en de overige collega’s ondersteun in hun werkzaamheden. Naast mobiele surveillance vervul ik ook wel eens diensten op een vaste post (denk hierbij aan portiersdiensten/receptiediensten).


Aangezien elke dag anders is, zowel vakinhoudelijk als het werken op verschillende tijdstippen (vroege, late en nachtdiensten), maakt voor mij werken bij Intergarde juist interessant! Door de contacten met mijn collega’s, maar ook de klanten proberen we de veiligheid van onze bedrijventerreinen te waarborgen.


Intergarde is voor mij een fijne organisatie waarbij ik me goed in mijn vel voel. Door middel van een goede onderlinge samenwerking de kwaliteit van onze werkzaamheden hoog in het vaandel te behouden, blijft voor mij een mooie uitdaging.

ALTIJD HET LAATSTE NIEUWS? SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF